Etablerte selskaper må også innovere

NAF er en av norges mest kjente tjenesteytere, med over 750 000 medlemmer og kunder. Det skal vi fortsette å være fremover.

Scroll
Hva er NAF Digital

En startup i NAF

Digitaliseringen åpner for å imøtekomme behov på nye og smartere måter. Vi setter trafikanten i sentrum og ønsker alle en smertefri og forutsigbar hverdagsreise. Enten i bil, buss, trikk, tog, til fots, på sykkel - eller i en salig kombinasjon. Sammen skal vi skape fremtidens digitale trafikant-tjenester.

En annerledes startup

NAF er en godt etablert organisasjon med over 90 års historie. Med en slik merkevare i ryggen har vi flere betydelige fordeler når vi lanserer nye tjenester; infrastruktur, medlemmer og kunder, samt finansielle muskler.

Vi har opprettet NAF Digital som en slags inkubator for "inhouse" start-ups. Det gjør at vi kan jobbe like smidig, og med like høyt tempo, som et gründermiljø. Med egne produktteam i NAF Digital eier vi tjenestene fra idé til avvikling.

Dette tror vi på

Vi bygger nye produktteam som skal løfte NAF inn i fremtiden

01

Brukerne i førersetet

Alle våre løsninger bygges på brukerinnsikt fra mennesker som benytter tjenestene. Med brukerinvolvering under hele prosessen dekker vi reelle behov og skaper nytteverdi for brukerne.

02

Autonome team

Tjenestene utvikles og driftes av dedikerte produktteam. Teamene har tilgang til den nødvendig kompetansen og har innenfor egne budsjettrammer kreativ frihet til å oppnå definerte mål.

03

Høyt tempo

De beste idéene er de idéene kundene har fått mene noe om. Derfor tror vi på raske og hyppige eksperimenter for å verifisere tjenestenes levedyktighet.

04

Åpen innovasjon

Vi tror ikke vi kan bli best på alt. Men vi synes kundene fortjener det beste. Derfor har vi et utstrakt nettverk av partnere i våre tjenester. Åpne APIer er en selvfølge.

Karriere i NAF Digital

Bli med å skape fremtidens digitale trafikant-tjenester

Følg oss @nafdigital